Blog Chiptuningu

Chiptuning - Fiat 500

 

Vypadá to, že se blíží nová éra zmenšování. Dokládá to nová řídící jednotka Bosch Motronic vyráběná v Maďarsku, kterou je vybaven tento Fiat 500 s motorem 1.4 T-Jet 88kW. Jak můžete vidět na fotkách, řídící jednotka doznala oproti jiným modelům výrazného zmenšení a není o moc větší, než počítačová myš. Nicméně podobně velké jednotky Motronic 1.5.5 využívala automobilka Fiat a Alfa Romeo již před více než 15 lety a očividně se rozhodla k tomuto trendu vrátit. Každopádně nám to nezabránilo v optimalizaci softwaru a navýšení hodnot výkonu.

Fotogalerie Chiptuning - Fiat 500

Chiptuning Land Rover Evoque S14

 
Tenhle nový Range Rover Evoque patřil mezi zástupce benzínových motorů, kde jsme provedli optimalizaci nastavení výkonu. Další ukázka toho, že stále více a více upravujeme i zážehové motory. Pokud máte nějakého přeplňovaného benzíňáka i vy ve své garáži, rozhodně neváhejte s objednáním :-)

 

Fotogalerie: Land Rover Evoque S14

Chiptuning Octavia 2.0 TDI PD 103kw

Škoda Octavia patří stále mezi nejvíce upravované vozy. Ačkoli historicky nejvíce upravovaným motorem je 1.9 TDI PD 77kW, silnější dvoulitr se rozhodně také nemá za co stydět. Na naší válcové zkušebně výkonu bývá také velmi často a pro naše zákazníky provádíme individuální úpravy vždy nejméně jednou týdně. I dnes u nás jedna byla a dočkala se optimalizace na míru. Zákazník nám pochválil naše firemní prostory a věříme, že stejnou radost mu udělá i vyšší kroutící moment.

Fotogalerie: Octavia 2.0 TDI PD 103 kw